HARMiSOL TEXTIELSPRAY

Harmisol Textielspray voor het gemakkelijk water- en vuilafstotend maken van regenkleding, skikleding, kinderkleding, linnen schoeisel etc.
Ook geschikt voor kussens, stoelbekleding en tentdoeken.

Harmisol Textielspray wordt geleverd in een 375 ml flacon met handige pompgreep en is geschikt voor alle wasbare weefsels en 100% synthetische weefsels.
Ook natuurlijke vezels gemengd met synthetisch vezels, zoals polyester, viscose, nylon, dacron, polyamide, acetaat en polypropyleen kunnen behandeld worden.

U kunt ongeveer 5 M2 textiel behandelen.


Gebruiksaanwijzing

Voor de Harmisol behandeling dient het textiel altijd schoon te zijn. Eventueel moet het eerst gewassen worden, óók nieuw textiel. Door deze eerste wasbeurt worden de vezels “open” gemaakt en krijgen de werkzame stoffen van Harmisol een goede hechting. Tevens worden eventuele restjes van voorgaande behandelingen verwijderd.
Alleen toepassen op droog textiel.

Harmisol spray kan een lichte verkleuring veroorzaken, test daarom vooraf een stukje op een onopvallende plaats.

Spray de vloeistof gelijkmatig en uiterst dun over het textiel en hanteer hierbij een spuitafstand van 15 a 20 centimeter. Maak het textiel niet doornat. Goed laten drogen. Het enkele malen herhalen van de toepassing versterkt het effect.

Wij adviseren om de doseerinstructie van de verpakking niet te overschrijden.